Voor APS therapie heeft u geen verwijzing nodig van arts of specialist.

APS behandeling:
Intake en eerste behandeling   (1,5 uur)                € 70,-
Vervolgbehandelingen     (60 min)                          € 55,-
Pals elektroden (4 stuks) éénmalige aanschaf    € 20,-  (De pals elketroden gaan 20 tot 30 behandelingen mee!)

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Betalingen
Consulten dienen na afloop van iedere behandeling betaald te worden, tenzij anders is overeengekomen. U krijgt een nota per mail, die u zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Annuleren afspraak
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Bij het niet annuleren ervan, kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

APS apparaat huren
Het is ook mogelijk om bij mij een APS apparaat te huren. Zo kun je bij, bijvoorbeeld een chronische aandoening, je behandeling zelf thuis uitvoeren. Uiteraard wordt je hierbij volledig begeleid en ondersteund. Voor meer informatie over thuisbehandeling kun je contact met mij opnemen.

Locatiekosten
Het is mogelijk om bij u aan huis te komen voor een consult. Hiervoor wordt een vergoeding voor reiskosten in rekening gebracht afhankelijk van de reistijd.

Vergoedingen
Steeds meer ziektekostenverzekeringen vergoeden APS therapie vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van welke zorgverzekeraar u heeft en het aanvullende pakket dat u heeft afgesloten. APS-therapie valt onder Alternatieve Zorg. De vergoedingen gaat dus niet ten koste van het eigen risico. Neem vooraf contact met uw zorgverzekering om na te gaan of u voor vergoeding in aanmerking komt. Op de onafhankelijke website van zorgwijzer vind u ook een lijst met vergoedende zorgverzekeraars: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/aps-therapie

Coulanceverklaring
Als uw zorgverzekeraar APS therapie, volgens de polisvoorwaarden, niet vergoed. Kunt u proberen of uw zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. U moet dan een zogeheten coulanceverklaring, samen met de factuur, aan uw zorgverzekeraar sturen. Soms krijgt u de consulten dan toch vergoed. Wilt u hier gebruik van maken dan kan ik een coulanceverklaring voor u opstellen.

Disclaimer
De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door u specifiek afgesloten pakket. Neem vooraf altijd contact op met uw zorgverzekering voor uw specifieke situatie.